ÚvodMantinely pro lední hokej

Mantinely pro lední hokej - mantinely MOBIL a HOBBY             

jednoduché a lehké mantinely s průhledným , popř. bílým , potahem , kotvené, v provedení MOBIL, zamražením v ledové ploše, v provedení HOBBY pak dle konkrétní dispozice hrací plochy, sloužící především jako ohrazení sezonních mobilních ploch, kluzišť se syntetickým ledem nebo universálních, celoročně provozovaných, hřišť. Mantinely odpovídají svými rozměry a použitými materiály parametrům IIHF , ČSLH a SZLH , plochy a hřiště jimi ohrazené lze použít pro lední hokej, nejsou však určeny pro oficiální zápasy na soutěžní  úrovni.  Mantinely jsou uzpůsobeny pro montáž ochranných sítí, pomocí nosné, ocelové konstrukce, s nástavbou ochranných skel není, u tohoto typu ohrazení, uvažováno.  Obě tyto  varianty  mantinelů  lze  kdykoliv   kompletně,   popř.  částečně,   demontovat  a  plochu  využít  , především v letních měsících , k  jiným  účelům.  

mantinely mobyl hoby1

Rozměr mantinelů
Rozměr hřiště (délka x šíře)         jakýkoliv, dle požadavku zákazníka
Rádius oblouků                              jakýkoliv, dle požadavku zákazníka
Výška od ledové plochy                 1,17 – 1, 22 m (popř. dle požadavku)

Kotevní prvky mantinelu  (mantinel MOBIL)
speciální  kotevní  desky  (lyžiny)  rozmísťované  před  výrobou ledu (u ploch s chladícími rohožemi pak před jejich pokládkou) po  obvodu budoucího  kluziště,  v  konstrukčním   provedení  umožňujícím  nejen rychlou, ale  především bezpečnou,  fixaci celého mantinelu ve vzniklé ledové vrstvě
Povrch. úprava :     žárový zinek - ocel. konstrukce 
                          galvanický zinek - spojovací materiál

Nebo :

Kotevní prvky mantinelu  (mantinel HOBBY)
fixační elementy v provedení  uzpůsobeném konkrétním podmínkám a možnostem kotvení , vč. atypických nosných prvků , realizovaných většinou dle autorizovaných statických výpočtů 
Povrch. úprava :     žárový zinek - ocel. konstrukce 
                          galvanický zinek - spojovací materiál

Panely s  obložením
jednoduché a lehké, navzájem vyměnitelné (modul 2 m) panely jejichž základem jsou ocelové rámy z jackelů, potažené , ve standardní variantě , vysoce pevnými a proti UV záření odolnými deskami z Polyethylenu PE HS SUV bílé barvy, síly 10 mm (materiál je probarven v celé síle) nebo a to především u kluzišť se syntetickým ledem, určených do obchodních center, sezonních ploch provozovaných na náměstích měst, vysoce pevným a proti UV záření odolným, průhledným Polycarbonátem PC HS 2UV, v síle  přizpůsobené způsobu využití konkrétní plochy.  Veškeré technologické otvory jsou zaslepeny plastovými zátkami, v případě hokejových rozměrů kluziště jsou v příslušných místech  vyznačeny středové, třetinové a brankové čáry, spojovací materiál nenarušuje hladký povrch obložení.

mantinely mobyl hoby2mantinely mobyl hoby3

 

 

 

 

 

 

 

 
Panely jsou konstrukčně upraveny tak , aby byly spojovány bez nosných, ocelových sloupků mantinelu.
Povrch. úprava :  žárový zinek  -  ocel. konstrukce 
                       galvanický zinek  -  spojovací materiál

Vrata rolby a vrátka pro vstup hráčů
základem vrat i vrátek je konstrukce tvořená standardním panelem s obložením, opatřeným masívními, nastavitelnými závěsy a zavíracím mechanismem, u  vrátek snadno ovladatelným z obou stran, vrata jsou    pro snazší manipulaci opatřena pojezdovými koly.
Povrch. úprava :     žárový zinek - ocel. konstrukce 
                          galvanický zinek - spojovací materiál

mantinely mobyl hoby4

Madla
horní zakončení obvodu mantinelu, vysoce pevný a proti UV záření odolný Polyethylen PE HS SUV červené (modré, žluté nebo bílé) barvy, hrany zaobleny R 10, spojovací materiál nenarušuje hladký povrch madla.
Povrch. úprava :  galvanický zinek - spojov. materiál

Okopové  lišty
vysoce pevný a proti UV záření odolný Polyethylen PE HS SUV, žluté barvy, rozměry : 2000 x 200 x 10 mm, horní hrana zaoblena rádiusem R 10, spojovací materiál se zapuštěnou hlavou  nenarušuje hladký povrch lišty. V případě montáže krytů reklam je v okopové liště vyfrézovaná drážka, fixující dolní část krycí  desky. 
Povrch. úprava :  galvanický zinek - spojov. materiál             

pdf
Mantinely pro lední hokej – mantinely MOBIL a HOBBY (formát PDF)     

Krytí reklam mantinelu         
Ochranné sítě - nad mantinely bez ochranných skel
Hokejové branky + příslušenství
Minibranky + příslušenství    

Copyright © 2012 HOKEJ-SPORT CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Stránky jsou optimalizovány pro : Internet Explorer, Google Chrome, Firefox v rozlišení 1280x1024.