ÚvodOchranné sítěsítě nad mantinely s ochrannými skly

Ochranné sítě - nad mantinely s ochrannými skly

chránící, především v prostorách za brankami, diváky před  zraněním od letícího puku , světelné tabule  před poškozením nebo i další , prosklené , prostory v dosahu hrací plochy . Ochranné sítě jsou standardně dodávány ve dvou základních variantách , lišících se silou šňůrky a velikostí jednotlivých ok.

ochrana site s1

Ochranné (záchytné) sítě nad nástavbu  skel
k výrobě je použito strojně síťovaného Polyropylenu černé (bílé nebo zelené) barvy, velikosti ok 45 x 45 mm a silou šňůrky 2,3 mm. Použitý materiál je vždy UV stabilizována to i pro kryté stadiony, což výrazně prodlužuje jeho životnost. Dodávka může být realizována vč. plastových, popř. kovových  karabin a napínacích šroubů.

Nosná konstrukce (uchycení sítí)
Ochranné sítě jsou fixovány, ve své horní části, pomocí ocelové, popř. hliníkové konstrukce, sestavené dle tvaru mantinelu a ukotvené ke konstrukci haly, dolní část sítě je přichycena, pomocí závěsných háčků k nástavbě ochranných skel. V  případě požadavku zákazníka lze použít  jednodušší a levnější variantu, kde síť je, ve své horní části , fixována fixována pouze systémem ocelových lanek ukotvených opět ke konstrukci haly .
Povrch. úprava :   žárový zinek - ocel. konstrukce 
                        galvanický zinek - spoj. materiál, ocelové lano

ochrana site s2

   

Pokud je stadion často využíván i pro další sportovní nebo kulturní akce kde dochází k demontáži nástavby ochranných skel, je možné vybavit ochranné sítě ručními, popř. i elektrickými,vrátkyumožňujícími jednoduché a rychlé zvedání sítí ke stropu haly.



 

 

pdf       
Ochranné sítě - nad mantinely s ochrannými skly (formát PDF)

Ochranná skla nad mantinely – sloupková  (TYP 2000 a UNIVERSAL)
Ochranná skla nad mantinely – bezsloupková ( CANADA )


Copyright © 2012 HOKEJ-SPORT CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Stránky jsou optimalizovány pro : Internet Explorer, Google Chrome, Firefox v rozlišení 1280x1024.