ÚvodNáhradní díly

Náhradní díly - mantinely

kompletní sortiment náhradních dílů, použitelných na většinu mantinelů a jejich příslušenství, které jsou k vidění na zimních stadionech nejen v České republice, ale i v dalších evropských zemích.

Okopové lišty
dodávka a případná montáž, všech typů okopových lišt, běžně používaných na zimních stadionech. Okopové lišty jsou dodávány standardně ve žluté barvě (výběr ze dvou odstínů), lze samozřejmě nabídnout, dle přání zákazníka, jakoukoliv barvu jinou . Standardními rozměry lišt jsou, v souladu s pravidly IIHF, 2000 x 200 x 10 mm, 2000 x 250 x 10 mm nebo 2000 x 300 x 10 mm, opět lze, dle přání zákazníka, vyrobit jakýkoliv rozměr jiný. K výrobě je použit vysoce pevný, a proti UV záření odolný vysokomolekulární Polyethylen PE HS(S)UV, horní hrana lišty je zaoblena, rádius R 10, případný spojovací materiál, se zapuštěnou hlavou, nenarušuje hladký povrch lišty. V případě osazení krytů reklam je okopová lišta opatřena vodícím zářezem pro kvalitní fixaci polycarbonátové desky.

nahradni dily1

Okopové lišty vícebarevné s texty a obrázky
dodávka a případná montáž okopových lišt, v rozměrových a technických specifikacích dle, výše uvedených, lišt standardních , s umístěnými, především reklamními, texty, symboly, popř. i jednoduchými obrázky v jedné nebo i v několika různých barvách, odlišných od základní žluté. Díky použité technologii výroby nedochází k poškození lišty a tedy ani ke snížení čitelnosti textu.

nahradni dily2


Průhledný, krycí , potah reklam mantinelu
dodávka a případná montáž , průhledného potahu kryjícího reklamní nápisy na mantinelu . Standardní rozměr potahu je 2000 x 1000 x 2 , 3 nebo 4 mm, dle přání zákazníka lze zajistit i jakýkoliv jiný rozměr . K výrobě je použit Polycarbonát PC HS2 UV, který je vždy oboustranně UV stabilizován a to i pro kryté stadiony, což výrazně prodlužuje jeho životnost. Případný spojovací materiál, se zapuštěnou hlavou, nenarušuje hladký povrch desky.
 

Neprůhledný , bílý , potah mantinelu
dodávka a případná montáž, bílého, neprůhledného, potahu mantinelu. Standardní rozměr potahu je 1240 x 2020 x 10 mm nebo 1020 x 2020 x 10 mm, dle přání zákazníka lze zajistit i jakýkoliv jiný rozměr. K výrobě je použit plast PE HS SUV, který je standardně UV stabilizován, materiál je probarven v celé své síle a odpadá tak každoroční, finančně nákladná, oprava nátěrů mantinelu. Případný spojovací materiál, se zapuštěnou hlavou , nenarušuje hladký povrch desky.

nahradni dily3

Madla mantinelu
Dodávka a případná montáž, horního zakončení mantinelu tzv. madel. Madla jsou vyráběna v rozměrech daných jednotlivými typy mantinelu. Základní nabídka barev je tvořena červenou, modrou, žlutou a bílou, dle přání zákazníka lze zajistit i jakékoliv barvy další. K výrobě je použit plast PE HS SUV, který je standardně UV stabilizován, materiál je probarven v celé své síle a odpadá tak nutná oprava nátěrů madel. Případný spojovací materiál, se zapuštěnou hlavou, nenarušuje hladký povrch madla.
 

Zavírací mechanismy , panty
dodávka a případná montáž, zavíracích mechanismů vrat i vrátek mantinelu (vč. ovládání z ledové plochy). Zavírací mechanismy vrátek jsou vyráběny ve dvou základních variantách, jsou snadno ovladatelné jak pro hráče tak i pro dětské návštěvníky při veřejném bruslení. Zavírací mechanismus vrat je konstruován s důrazem na pevnost a tuhost celého zařízení, k vratům lze dodat pojezdová kola, snižující zátěž pantů a osové, pojistné kotvení, zpevňující celou sestavu vrat .

nahradni dily4

Dodávka a případná montáž, pantů vrat, i klavírového typu, masivní, ocelové konstrukce, eliminující možné problémy při každodenním, náročném, provozu hráčských prostor a výjezdů z ledové plochy.
Povrchová úprava : veškerá ocelová konstrukce , spojovací materiál - galvanický zinek

pdf
Náhradní díly – mantinel (formát PDF)

Copyright © 2012 HOKEJ-SPORT CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Stránky jsou optimalizovány pro : Internet Explorer, Google Chrome, Firefox v rozlišení 1280x1024.